Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Souza, Thays Nascimento"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gabe, Kamila Tiemann, Costa, Caroline dos Santos, Dos Santos, Francine Silva, Souza, Thays Nascimento, Jaime, Patricia Constante
Publikováno v:
In Appetite 1 November 2023 190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Costa, Janaína Calu, Jesus, Amanda Cristina da Silva de, Jesus, Juliana Giaj Levra de, Madruga, Mariana Ferreira, Souza, Thays Nascimento, Louzada, Maria Laura da Costa
Publikováno v:
Revista de Saúde Pública, Volume: 57, Article number: 4, Published: 20 FEB 2023
OBJECTIVE To evaluate food consumption in Brazil by race/skin color of the population. METHODS Food consumption data from the Pesquisa de Orçamentos Familiares (POF – Household Budget Survey) 2017–2018 were analyzed. Food and culinary preparatio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::bf56985f3e31d6d60801cd5c75b19fa1
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0034-89102023000100201&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0034-89102023000100201&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Souza, Thays Nascimento, Andrade, Giovanna Calixto, Rauber, Fernanda, Levy, Renata Bertazzi, da Costa Louzada, Maria Laura
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; 10/28/2022, Vol. 128 Issue 8, p1587-1594, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cacau LT; Department of Nutrition, School of Public Health, University of São Paulo, São Paulo, Brazil.; Center for Epidemiological Research in Nutrition and Health, University of São Paulo, São Paulo, Brazil., Souza TN; Department of Nutrition, School of Public Health, University of São Paulo, São Paulo, Brazil.; Center for Epidemiological Research in Nutrition and Health, University of São Paulo, São Paulo, Brazil., Louzada MLDC; Department of Nutrition, School of Public Health, University of São Paulo, São Paulo, Brazil.; Center for Epidemiological Research in Nutrition and Health, University of São Paulo, São Paulo, Brazil., Marchioni DML; Department of Nutrition, School of Public Health, University of São Paulo, São Paulo, Brazil.
Publikováno v:
Public health nutrition [Public Health Nutr] 2024 Oct 04; Vol. 27 (1), pp. e183. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 04.
Autor:
Louzada MLDC; Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo, São Paulo, Brasil., Costa CDS; Universidade de São Paulo, São Paulo, Brasil., Souza TN; Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo, São Paulo, Brasil., Cruz GLD; Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo, São Paulo, Brasil., Levy RB; Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo, São Paulo, Brasil., Monteiro CA; Faculdade de Saúde Pública, Universidade de São Paulo, São Paulo, Brasil.
Publikováno v:
Cadernos de saude publica [Cad Saude Publica] 2022 Apr 20; Vol. 37 (suppl 1), pp. e00323020. Date of Electronic Publication: 2022 Apr 20 (Print Publication: 2022).