Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Souza, L. V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fusieger, A., Rodrigues de Jesus, S., da Silva, R. R., Camargo, A. C., Aparecida, J., Honorato, C., Gonçalves, Teixeira, C. Souza L. V., Caggia, C., Nero, L. A., de Carvalho, A. F.
Publikováno v:
Food Control. 147:109580
Autor:
BARROS, H. S.1 hilquiassabino@gmail.com, SOUZA, L. V.1, SANTOS, A. P. B.2, SOUZA, L. D.1, SANTOS, A. G. D.1
Publikováno v:
HOLOS. 2015, Vol. 31 Issue 6, p137-145. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Machado, Taisa Manuela Bonfim, Bomfim, Thaís Ferreira, Souza, L. V., Soares, N., Santos, F. L., Acosta, Angelina Xavier, Abe Sandes, Kiyoko
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFBA
Universidade Federal da Bahia (UFBA)
instacron:UFBA
Universidade Federal da Bahia (UFBA)
instacron:UFBA
Texto completo: acesso restrito. p. 461-470 Submitted by Suelen Reis (suziy.ellen@gmail.com) on 2014-05-29T12:29:53Z No. of bitstreams: 1 0021932012000673a.pdf: 328454 bytes, checksum: 07ba856dac523c80f51bad63f41b2e0e (MD5) Approved for entry into ar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e6b3b420e04cd998939ad8fb6a4a41ae
http://repositorio.ufba.br/ri/handle/ri/16389
http://repositorio.ufba.br/ri/handle/ri/16389
Autor:
SOUZA, L. V. da S., AZEVEDO, D. de O., CARVALHO, A. J. A. de, SIMOES, W. L., VOLTOLINI, T. V.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
A Caatinga apresenta uma grande variedade de forrageiras que são utilizadas na alimentação dos rebanhos muito embora se tenha pouca informação quanto à composição físico-química e digestibilidade de boa parte das espécies. Neste contexto,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c53c6e70e8777936e9ba56ef605fb54b
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/975828
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/975828
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
2012 IEEE Globecom Workshops; 2012, p36-39, 4p