Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Souza, Danilo Tosta"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Souza, Danilo Tosta
Este estudo descreve a diversidade e composição das comunidades bacterianas associadas a cinco esponjas marinhas, e o potencial destes microrganismos como produtores de substâncias bioativas com propriedades fungicidas. As esponjas vivem em simbio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Leonardo Jose, Souza, Danilo Tosta, Genuario, Diego Bonaldo, Hoyos, Harold Alexander Vargas, Santos, Suikinai Nobre, Rosa, Luiz Henrique, Zucchi, Tiago Domingues, Melo, Itamar Soares
Publikováno v:
Antonie van Leeuwenhoek; Apr2018, Vol. 111 Issue 4, p629-636, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva FS; College of Agriculture 'Luiz de Queiroz', University of São Paulo, Av. Pádua Dias, 11, Piracicaba, 13418900, Brazil.; Environmental Microbiology Laboratory, Embrapa Environment, Jaguariúna, São Paulo, Brazil., Souza DT; College of Agriculture 'Luiz de Queiroz', University of São Paulo, Av. Pádua Dias, 11, Piracicaba, 13418900, Brazil.; Environmental Microbiology Laboratory, Embrapa Environment, Jaguariúna, São Paulo, Brazil., Zucchi TD; College of Agriculture 'Luiz de Queiroz', University of São Paulo, Av. Pádua Dias, 11, Piracicaba, 13418900, Brazil.; Agrivalle, Av. Tranquillo Giannini, 1050, Salto, 13329-600, Brazil., Pansa CC; College of Agriculture 'Luiz de Queiroz', University of São Paulo, Av. Pádua Dias, 11, Piracicaba, 13418900, Brazil.; Environmental Microbiology Laboratory, Embrapa Environment, Jaguariúna, São Paulo, Brazil., de Figueiredo Vasconcellos RL; Environmental Microbiology Laboratory, Embrapa Environment, Jaguariúna, São Paulo, Brazil., Crevelin EJ; Department of Chemistry - FFCLRP, University of São Paulo (USP), Av. Bandeirantes, Ribeirão Preto, 14040901, Brazil., de Moraes LA; Department of Chemistry - FFCLRP, University of São Paulo (USP), Av. Bandeirantes, Ribeirão Preto, 14040901, Brazil., Melo IS; College of Agriculture 'Luiz de Queiroz', University of São Paulo, Av. Pádua Dias, 11, Piracicaba, 13418900, Brazil. itamar.melo@embrapa.br.
Publikováno v:
Antonie van Leeuwenhoek [Antonie Van Leeuwenhoek] 2016 Nov; Vol. 109 (11), pp. 1467-1474. Date of Electronic Publication: 2016 Aug 26.