Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Souza, Angela Vacaro"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Souza, Angela Vacaro, Bonini Neto, Alfredo, Cabrera Piazentin, Jhonatan, Dainese Junior, Bruno José, Perin Gomes, Estevão, dos Santos Batista Bonini, Carolina, Ferrari Putti, Fernando
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 17 November 2019 257
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Souza, Angela Vacaro de, Favaro, Vitória Ferreira da Silva, Mello, Jéssica Marques de, Canato, Vinicius, Sartori, Diogo de Lucca, Putti, Fernando Ferrari, Tadayozzi, Yasmin Saegusa, Salgado, Douglas D'Alessandro
Publikováno v:
Foods; Jul2024, Vol. 13 Issue 14, p2284, 14p
Autor:
de Souza, Angela Vacaro1 angela.souza@unesp.br, de Mello, Jéssica Marques1, da Silva Favaro, Vitória Ferreira1, Ferreira dos Santos, Tayla Gabrielly2, dos Santos, Gabriel Pereira2, Lucca Sartori, Diogo de1, Putti, Fernando Ferrari1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2021, Vol. 45 Issue 11, p1-12. 12p.
Autor:
Putti, Fernando Ferrari, de Queiroz Barcelos, Jéssica Pigatto, Goes, Bruno Cesar, Alves, Renata Fernandes, Neto, Mário Mollo, da Silva, Alexsandro Oliveira, Filho, Luís Roberto Almeida Gabriel, Zanetti, Willian Aparecido Leotti, de Souza, Angela Vacaro
Publikováno v:
Plants (2223-7747); Nov2023, Vol. 12 Issue 21, p3721, 17p
Autor:
de Souza, Angela Vacaro1 (AUTHOR) angela.souza@unesp.br, de Mello, Jéssica Marques1 (AUTHOR), da Silva Favaro, Vitória Ferreira1 (AUTHOR), da Silva, Victória Farias1 (AUTHOR), dos Santos, Tayla Gabrielly Ferreira1 (AUTHOR), de Lucca Sartori, Diogo1 (AUTHOR), Putti, Fernando Ferrari1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Sep2021, Vol. 45 Issue 9, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Souza, Angela Vacaro [UNESP], Da Silva Vieira, Marcos Ribeiro, Putti, Fernando Ferrari [UNESP]
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2018-12-11T17:19:31Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2018-01-01. Added 1 bitstream(s) on 2021-07-15T15:22:05Z : No. of bitstreams: 1 S1981-67232018000100426.pdf: 1019869 bytes, checksum: d3a57752083398a95e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4a7eb6ad3fc167d880ed711cde4b2884