Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Souza, Amauri G."'
Autor:
Pissinatti, Rafael, Nunes, Carolina M., de Souza, Amauri G., Junqueira, Roberto G., de Souza, Scheilla V.C.
Publikováno v:
In Food Control May 2015 51:140-148
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva,Mauro R., Freitas,Lucas G., Souza,Amauri G., Araújo,Raquel L. B., Lacerda,Inayara C. A., Pereira,Hebert V., Augusti,Rodinei, Melo,Júlio O. F.
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 30, Issue: 5, Pages: 1034-1044, Published: 08 APR 2019
Journal of the Brazilian Chemical Society v.30 n.5 2019
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society v.30 n.5 2019
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Cagaita is a fruit from Brazilian cerrado, belongs to Myrtaceae family, and has important economic value. This work aimed to determine the total antioxidant capacity (extractable and non-extractable fractions) by different methods and to evaluate the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f4ac84ba72c17e8fcc8058668496ad0e
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532019000501034&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532019000501034&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abreu Gonçalves, Mariana C., Garcia, Eric M., Taroco, Hosane A., Gorgulho, Honória F., Melo, Júlio O.F., Silva, Rafael R.A., Souza, Amauri G.
Publikováno v:
In Waste Management June 2015 40:144-150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.