Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Souton, Emilie"'
Autor:
Souton, Emilie
Les matériaux au contact des aliments (MCDA) constituent un enjeu majeur pour les industriels européens de l’alimentation et de l’emballage d’autant que les MCDA doivent être produits selon les bonnes pratiques de fabrication et être en acc
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2017UBFCK057
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology July 2017 105:429-447
Autor:
Souton, Emilie1 (AUTHOR) isabelle.severin@agrosupdijon.fr, Severin, Isabelle1 (AUTHOR), Le Hegarat, Ludovic2 (AUTHOR), Hogeveen, Kevin2 (AUTHOR), Aljawish, Abdulhadi1 (AUTHOR), Fessard, Valérie2 (AUTHOR), Marie-Christine, Chagnon1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. 2018, Vol. 35 Issue 1, p159-170. 12p. 2 Charts, 3 Graphs.
Autor:
Souton, Emilie, Dahbi, Laurence, Nury, Thomas, Aljawish, Abdulhadi, Séverin, Isabelle, Chagnon, Marie-Christine
Publikováno v:
European Society of Toxicology In Vitro (ESTIV) 2016 meeting
European Society of Toxicology In Vitro (ESTIV) 2016 meeting, Oct 2016, Juan-les-Pins, France. 2016
European Society of Toxicology In Vitro (ESTIV) 2016 meeting, Oct 2016, Juan-les-Pins, France. 2016
Food contact materials (FCM) represent a major economic issue and a large field of innovation. Food packaging production must be in compliance with the European Regulation 1935/2004: the third article specifies that FCM must not transfer their consti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3f9b2fa48b4e4197663113ef4f41efe5
https://institut-agro-dijon.hal.science/hal-01989751
https://institut-agro-dijon.hal.science/hal-01989751
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.