Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Sousa, A.L.O.P."'
Autor:
Espírito-Santo, A.P., Lagazzo, A., Sousa, A.L.O.P., Perego, P., Converti, A., Oliveira, Maricê N.
Publikováno v:
In Food Research International January 2013 50(1):224-231
Autor:
Hernández-Riveros, Edward1 (AUTHOR) he359002@uaeh.edu.mx, Olvera-Rosales, Laura Berenice2 (AUTHOR) lauolver@gmail.com, Jaimez-Ordaz, Judith1 (AUTHOR) jjaimez@uaeh.edu.mx, Pérez-Escalante, Emmanuel3 (AUTHOR) aec@xanum.uam.mx, Contreras-López, Elizabeth1 (AUTHOR) elizac@uaeh.edu.mx, Cruz-Guerrero, Alma Elizabeth3 (AUTHOR), González-Olivares, Luis Guillermo1 (AUTHOR) lauolver@gmail.com
Publikováno v:
Dairy. Sep2024, Vol. 5 Issue 3, p451-463. 13p.
Autor:
Lai, Giacomo1 (AUTHOR) gialai@agrisricerca.it, Addis, Margherita1 (AUTHOR), Caredda, Marco1 (AUTHOR), Fiori, Myriam1 (AUTHOR), Dedola, Alessio Silvio1 (AUTHOR), Furesi, Stefano1 (AUTHOR), Pes, Massimo1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Dairy. Mar2024, Vol. 5 Issue 1, p134-152. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 18, p2866, 12p
Autor:
Kurbanova, Ibaratkan, Lauciene, Lina, Kondrotiene, Kristina, Zakariene, Gintare, Radenkovs, Vitalijs, Kiselioviene, Sandra, Salaseviciene, Alvija, Vasiliauskaite, Agne, Malakauskas, Mindaugas, Musulmanova, Mukarama, Serniene, Loreta
Publikováno v:
Microorganisms; Sep2024, Vol. 12 Issue 9, p1832, 21p
Autor:
Nayik, Gulzar Ahmad1 (AUTHOR) gulzarnaik@gmail.com, Jagdale, Yash D.2 (AUTHOR), Gaikwad, Sailee A.2 (AUTHOR), Devkatte, Anupama N.2 (AUTHOR), Dar, Aamir Hussain3 (AUTHOR), Ansari, Mohammad Javed4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Dairy. Sep2022, Vol. 3 Issue 3, p622-647. 26p.
Autor:
Cirat, Radjaa, Capozzi, Vittorio, Benmechernene, Zineb, Spano, Giuseppe, Grieco, Francesco, Fragasso, Mariagiovanna
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Apr2024, Vol. 10 Issue 4, p222, 19p
Publikováno v:
Foods; Jan2024, Vol. 13 Issue 2, p321, 16p
Publikováno v:
Foods; Sep2023, Vol. 12 Issue 18, p3457, 25p