Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"Sour cherry juice"'
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 5, Iss 1, Pp 100638- (2025)
Non-thermal methods can be used to reduce the negative effects of conventional thermal pasteurization on food. In this study current research was to examine the effect of the ultrasonic process on the pasteurized sour cherry juice and compare the opt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43e1dbdf0c2647f0981507d171b45b34
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Plant Biology, Vol 29, Iss , Pp 100242- (2022)
This study aimed to investigate the effects of different treatments applied on the anthocyanin content and some physicochemical properties of homemade sour cherry juice. Titration acidity, pH, color, total monomeric anthocyanin content, polymeric col
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b253cd852ae44e18a0f2fabfaca7afbb
Publikováno v:
Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 9, Iss 1 (33) بهار, Pp 21-33 (2019)
The purpose of this study is to investigate the effect of thermal sonication in comparison with the usual pasteurization method on the bioactive compounds and their contents in sour cherry juice.The treatments were: controlled sample, pasteurized sam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aafd0143ad164bc6beef5d480bb3c14d
Autor:
Violeta Nour
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 8, p 1088 (2022)
In this study, the potential of sour cherry and plum juices was evaluated to be used in the traditional marination of meat. Slices of pork loin were marinated for 24 h in brine of 3% NaCl or sour cherry and plum juice marinades containing 60% fruit j
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aad160b297464d2091455cdcf5f16732
Autor:
Guillermo Cásedas, Elena González-Burgos, Carine Smith, Víctor López, María Pilar Gómez-Serranillos
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 46, Iss , Pp 243-249 (2018)
Sour cherry (Prunus cerasus L.) juice is a relevant source of polyphenols and antioxidants. The purpose of this study was to evaluate the protective effects and mechanism of action of sour cherry juice under oxidative stress conditions using hydrogen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48d6b4c337324524bcd1af37cb075580
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 54, Iss 4, Pp 441-449 (2016)
Response surface methodology was applied for optimization of the sour cherry Marasca juice spray drying process with 20, 30 and 40 % of carriers maltodextrin with dextrose equivalent (DE) value of 4–7 and 13–17 and gum arabic, at three drying tem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/810647dab0674d8fa3ed14b0d6294eca
Autor:
İdrisoğlu, Figen
Bu çalışmada iki farklı pH’a (3.2 ve 7.1) sahip fosfat tamponu (PBS) ve vişne suyuna (pH 3.2) inoküle edilen Saccharomyces cerevisiae ve Saccharomyces boulardii ile hazırlanan örnekler yüksek hidrostatik basınca (YHB) tabi tutulmuştur. Y
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3044::50a65b013b06a06f539f404dcf8305d6
http://dspace.trakya.edu.tr/xmlui/handle/trakya/8299
http://dspace.trakya.edu.tr/xmlui/handle/trakya/8299
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.