Zobrazeno 1 - 10
of 1 951
pro vyhledávání: '"Sour cherry juice"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Icier, Filiz1 (AUTHOR), Kaya, Orhan2 (AUTHOR) orhankayaege@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Dec2022, Vol. 45 Issue 12, p1-12. 12p.
Autor:
Nursena Aktı, Semanur Yildiz
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 112, Iss , Pp 107193- (2025)
This study aims to assess free radical (FR) generation potential of ultrasound in water and sour cherry juice (SCJ) model systems using an indirect method with specific indicators including glutathione (GSH), a well-known antioxidant, and terephthali
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8db05eb8727d423d933ff0cbf6aa6153
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 5, Iss 1, Pp 100638- (2025)
Non-thermal methods can be used to reduce the negative effects of conventional thermal pasteurization on food. In this study current research was to examine the effect of the ultrasonic process on the pasteurized sour cherry juice and compare the opt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43e1dbdf0c2647f0981507d171b45b34
Autor:
Noorisefat, Fatemeh, Nateghi, Leila, Kavian, Fatemeh, Rashidi, Ladan, Khosravi-Darani, Kianoush
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2025 5(1)
Autor:
Yıldız AB; Institute of Graduate Studies, Department of Food Engineering, Tokat Gaziosmanpaşa University, Tokat, 60100 Turkey., Tokatlı K; Faculty of Health Sciences, Department of Nutrition and Dietetics, Tokat Gaziosmanpaşa University, Tokat, 60100 Turkey.
Publikováno v:
Journal of food science and technology [J Food Sci Technol] 2024 Dec; Vol. 61 (12), pp. 2235-2242. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 28.
Autor:
Aktı N; Sakarya University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering, 54050, Sakarya, Turkey; Sustainable Food Processing Laboratory (SuProLab), Sakarya University, 54050 Sakarya, Turkey., Yildiz S; Sakarya University, Faculty of Engineering, Department of Food Engineering, 54050, Sakarya, Turkey; Sustainable Food Processing Laboratory (SuProLab), Sakarya University, 54050 Sakarya, Turkey; Sakarya University Research, Development and Application Center (SARGEM), 54050 Sakarya, Turkey. Electronic address: semanury@sakarya.edu.tr.
Publikováno v:
Ultrasonics sonochemistry [Ultrason Sonochem] 2024 Dec 09; Vol. 112, pp. 107193. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 09.