Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Soupas, Laura"'
Publikováno v:
In Carbohydrate Research 2004 339(6):1061-1067
Autor:
Soupas, Laura
An important safety aspect to be considered when foods are enriched with phytosterols and phytostanols is the oxidative stability of these lipid compounds, i.e. their resistance to oxidation and thus to the formation of oxidation products. This study
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1593::6e9d3f6b865cb0c053bb96747abad9da
http://hdl.handle.net/10138/20863
http://hdl.handle.net/10138/20863
Autor:
Soupas, Laura1 laura.soupas@helsinki.fi, Juntunen, Laura1, Säynäjoki, Suvi1, Lampi, Anna-Maija1, Piironen, Vieno1
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS). Feb2004, Vol. 81 Issue 2, p135-141. 7p. 4 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Agriculturae Scandinavica: Section B, Soil & Plant Science; Dec2000, Vol. 50 Issue 3/4, p183-186, 4p, 1 Chart
Publikováno v:
European Food Research and Technology; February 2006, Vol. 222 Issue: 3-4 p266-273, 8p
Autor:
Säynäjoki, Suvi suvi.saynajoki@helsinki.fi, Sundberg, Susanna1, Soupas, Laura1, Lampi, Anna-Maija1, Piironen, Vieno1
Publikováno v:
Food Chemistry. Mar2003, Vol. 80 Issue 3, p415. 7p.
Autor:
Soupas L; Department of Applied Chemistry and Microbiology, University of Helsinki, Latokartanonkaari 11, P.O. Box 27, FIN-00014 University of Helsinki, Finland. Laura.Soupas@helsinki.fi, Juntunen L, Lampi AM, Piironen V
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2004 Oct 20; Vol. 52 (21), pp. 6485-91.