Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"Soulie, J.M."'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2012 108(4):557-562
Publikováno v:
26th IDF world dairy congress, Paris, 24-27 septembre 2002
26th IDF world dairy congress, Paris, 24-27 septembre 2002, 2002, France. pp.1
26th IDF world dairy congress, Paris, 24-27 septembre 2002, 2002, France. pp.1
There are several examples of relationships between NMR parameters and sensory characteristics of food products. Most of them are based on the measurements of the 1H NMR relaxation parameters T2 or T1 related to the texture or on the 23Na NMR relaxom
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::911e2bea3da8c25e1c5e7569518949cd
https://hal.inrae.fr/hal-02580819
https://hal.inrae.fr/hal-02580819
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.