Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Soto-Madrid D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soto-Madrid D; Food Properties Research Group (INPROAL), Department of Food Science and Technology, Technological Faculty, Universidad de Santiago de Chile, Av. Ecuador 3769, Estación Central, Santiago 9170201, Chile., Pérez N; Department of Biotechnology, Universidad Tecnológica Metropolitana, Las Palmeras 3360, Ñuñoa, Santiago 7800003, Chile., Gutiérrez-Cutiño M; Molecular Magnetism & Molecular Materials Laboratory (LM4), Department of Chemistry of Materials, Chemistry and Biology Faculty, Universidad de Santiago de Chile, Av. Lib. Bernardo O'Higgins 3363, Estación Central, Santiago 9170022, Chile.; Center for the Development of Nanoscience and Nanotechnology, CEDENNA, Santiago 9170022, Chile., Matiacevich S; Food Properties Research Group (INPROAL), Department of Food Science and Technology, Technological Faculty, Universidad de Santiago de Chile, Av. Ecuador 3769, Estación Central, Santiago 9170201, Chile., Zúñiga RN; Department of Biotechnology, Universidad Tecnológica Metropolitana, Las Palmeras 3360, Ñuñoa, Santiago 7800003, Chile.
Publikováno v:
Polymers [Polymers (Basel)] 2022 Dec 27; Vol. 15 (1). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 27.