Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Soto, Marvin"'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering June 2021 299
Autor:
Soto, Marvin1 (AUTHOR) marvin.soto@ucr.ac.cr, Brenes, Mariana2 (AUTHOR), Jiménez, Nadiarid2 (AUTHOR), Cortés, Carolina1 (AUTHOR), Umaña, Gerardina3 (AUTHOR), Pérez, Ana Mercedes1 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2021, Vol. 19 Issue 1, p273-286. 14p.
Publikováno v:
Journal of Spectroscopy
Journal of Spectroscopy, 2022, 2022, pp.1-13. ⟨10.1155/2022/4509523⟩
Journal of Spectroscopy, 2022, 2022, pp.1-13. ⟨10.1155/2022/4509523⟩
International audience; A fast and low-cost analytical method to determine the concentrations of carotenoids (β-carotene, lutein, and lycopene) from mixed standard solutions or from fruit extracts (kiwi fruits, tomato paste, pink grapefruit juice, k
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::53e1d209f3855291856c78a8c321c606
http://agritrop.cirad.fr/600261/
http://agritrop.cirad.fr/600261/
Physicochemical characteristics and polyphenolic compounds of cultivated blackberries in Costa Rica.
Autor:
Soto, Marvin1 (AUTHOR), Pérez, Ana M.1 (AUTHOR), Cerdas, María del Milagro2 (AUTHOR), Vaillant, Fabrice3 (AUTHOR), Acosta, Óscar1 (AUTHOR) oscar.acosta@ucr.ac.cr
Publikováno v:
Journal of Berry Research. 2019, Vol. 9 Issue 2, p283-296. 14p.
Autor:
Soto, Marvin
Publikováno v:
Universidad de Costa Rica. San José, Costa Rica
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Chemical and Process Engineering. Montpellier SupAgro; Universidad de Costa Rica, 2021. English. ⟨NNT : 2021NSAM0064⟩
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Chemical and Process Engineering. Montpellier SupAgro; Universidad de Costa Rica, 2021. English. ⟨NNT : 2021NSAM0064⟩
El objetivo de esta investigación fue diseñar un snack alternativo a partir de papaya (Carica papaya L.) que contenga carotenoides (β-caroteno, BC; β-criptoxantina, BCX; y licopeno, LYC) y ácidos grasos esenciales (ω-6 y ω-3) aplicando la tecn
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d9694bf14b7093afc35279308a5178c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Oct2016, Vol. 39 Issue 5, p492-500. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.