Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Sosa-Aguirre Cr"'
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Technology.
Fructose is 30% sweeter than sucrose, the sweetest natural sugar in the world and the main compound of agave syrup. Although fructose can be got from different syrups through a chromatographic system, the methods to evaluate their purification are ex
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saucedo-Luna J; Instituto de Investigaciones Químico Biológicas, Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo, Edif. B-3, Ciudad Universitaria, CP 58030, Morelia, Michoacán, Mexico., Castro-Montoya AJ, Martinez-Pacheco MM, Sosa-Aguirre CR, Campos-Garcia J
Publikováno v:
Journal of industrial microbiology & biotechnology [J Ind Microbiol Biotechnol] 2011 Jun; Vol. 38 (6), pp. 725-32. Date of Electronic Publication: 2010 Nov 12.
Autor:
Díaz-Pérez AL; Instituto de Investigaciones Químico-Biológicas, Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo, Morelia, Michoacán, Mexico., Román-Doval C, Díaz-Pérez C, Cervantes C, Sosa-Aguirre CR, López-Meza JE, Campos-García J
Publikováno v:
FEMS microbiology letters [FEMS Microbiol Lett] 2007 Apr; Vol. 269 (2), pp. 309-16. Date of Electronic Publication: 2007 Feb 22.