Zobrazeno 1 - 10
of 195
pro vyhledávání: '"Sorghum starch"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2023)
This manuscript analyzed physicochemical and structural properties of 30 different types of sorghum starches based on their apparent amylose content (AAC). Current results confirmed that sorghum starch exhibited irregular spherical or polygonal granu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22a65d40a55b451da80ae9528dd573f9
Autor:
Xuemin Kang, Wentao Zhu, Tongcheng Xu, Jie Sui, Wei Gao, Zhiquan Liu, Haichun Jing, Bo Cui, Xuguang Qiao, A. M. Abd El-Aty
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
In this study, starches were isolated from inbred (sweet and waxy) and hybrid (sweet and waxy) sorghum grains. Structural and property differences between (inbred and hybrid) sweet and waxy sorghum starches were evaluated and discussed. The intermedi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/501915990cd0440c9cec0aadc4f307fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kawaljit Singh Sandhu, Anil Kumar Siroha, Sneh Punia, Lalit Sangwan, Manju Nehra, Sukhvinder Singh Purewal
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 2, Iss , Pp 100073- (2021)
Sorghum starch was cross-linked (CL) with epiclorohydrin (EPI) at different concentrations (0.1–1.0%). Degree of cross-linking (DC) ranged between 49.5-89.7% (for 0.5–1.0% CL starch); the highest value was observed for 1.0% CL starch. Amylose con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e206aebfbc504b3ca4fd768be8a25b88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 22, p 3690 (2022)
Nitrogen is a key factor affecting sorghum growth and grain quality. This experiment was designed to investigate the physicochemical properties of sorghum starch in four sorghum varieties (Liaoza 10, Liaoza 19, Jinza 31, and Jinza 34) under four nitr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a327f4225dbe4cd5bb8adb38cd5385e0
Autor:
Adriana García-Gurrola, Susana Rincón, Alberto A. Escobar-Puentes, Alejandro Zepeda, Fernando Martínez-Bustos
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 57, Iss 3, Pp 341-349 (2019)
Phenolic compounds with antioxidant properties are highly sensitive molecules, which limits their application. In response, extruded esterified starch has been proposed as efficient encapsulating material. In this work, we aim to describe the encapsu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dcb6693198e94fd7b6abd6eec39d658e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.