Zobrazeno 1 - 10
of 1 886
pro vyhledávání: '"Sorbitan"'
Autor:
Mohammadreza Ajdari, Aliyeh Ranjbar, Khashayar Karimian, Maryam Karimi, Hossein Heli, Naghmeh Sattarahmady
Publikováno v:
Journal of Biomedical Physics and Engineering, Vol 14, Iss 2, Pp 159-168 (2024)
Background: Docetaxel (DXL) is an antineoplastic agent for cancer treatment, the therapeutic efficiency of which is limited due to low solubility, hydrophobicity, and tissue specificity.Objective: In this study, nano-niosomes were introduced for impr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbcfb19fd5ef4907a6a90da0ae59918d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Soft Matter, Vol 3 (2023)
This study separates tetrahydrofuran (THF)-water mixtures containing varying THF percentages, using sorbitan esters (Spans) with different tail characteristics. We probe the separation mechanisms using attenuated total reflectance-Fourier transform i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c622972374146ada473494ea6f315ca
Autor:
Remigiusz Zapolski, Witold Musiał
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 10, p 2351 (2024)
The aim of the work was to determine important parameters of the course of π-A isotherms, which can determine the HLB (hydrophilic-lipophilic balance) value of surfactant mixtures with selected structural features, such as a straight or branched hyd
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02aaa7b9762f437795dc1aa1f7480ace
Autor:
毛筱艺,王丽萍,吴玉柱,刘军,吴迅,牛银红,刘敦华 MAO Xiaoyi,WANG Liping, WU Yuzhu, LIU Jun, WU Xun, NIU Yinhong, LIU Dunhua
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 47, Iss 12, Pp 31-36 (2022)
为增强卵磷脂在食品领域的适用性,促进菜籽油凝胶的开发,以菜籽油为基料油,添加卵磷脂和山梨醇酐单硬脂酸酯(SMS)制备菜籽油凝胶,探究卵磷脂与SMS质量比(0∶ 10、1∶ 9、2∶ 8、3
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4384b3a0b8749f48e252d153ffbae58
Autor:
Sai Sateesh Sagiri, Elena Poverenov
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 680 (2024)
Reducing the use of stabilizers is one of the main challenges in food emulsions, especially for beverages. This work aimed to produce oleogel-structured nanoemulsions (NEs) without additional surfactants. Lecithin-stearic acid (LSa) and lecithin-sorb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a8652ce54a948d8bb073f27f7b1b578
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Drug Design, Development and Therapy, Vol Volume 15, Pp 4469-4487 (2021)
Omar Y Mady,1 Adam A Al-Shoubki,2 Ahmed A Donia3 1Pharmaceutical Technology Department, Faculty of Pharmacy, Tanta University, Tanta, Egypt; 2Pharmaceutics and Industrial Pharmacy Department, Faculty of Pharmacy, Omar Al-Mukhtar University, Al-Bayda,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6bbb2b2cb1154c069591c4f27a9dc1bd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.