Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Soquetta, Marcela Bromberger"'
Autor:
Soquetta, Marcela Bromberger
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSMUniversidade Federal de Santa MariaUFSM.
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior
Pâté or paste is made up primarily of fats, proteins and water, being susceptible to deterioration reactions, such as lipid oxidation. Antioxidants are used to slow this processes
Pâté or paste is made up primarily of fats, proteins and water, being susceptible to deterioration reactions, such as lipid oxidation. Antioxidants are used to slow this processes
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5788
Autor:
Huerta, Katira da Mota, Boeira, Caroline Pagnossim, Soquetta, Marcela Bromberger, Alves, Jamila dos Santos, Kubota, Ernesto Hashime, da Rosa, Claudia Severo
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2018, Vol. 49, Issue 4, pp. 517-527.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-08-2018-0240
Autor:
Monteiro, Sabrina Sauthier, Ribeiro, Stephanie Reis, Soquetta, Marcela Bromberger, Pires, Felipe Jacob, Wagner, Roger, da Rosa, Claudia Severo
Publikováno v:
In Food Research International July 2018 109:159-167
Autor:
Soquetta, Marcela Bromberger1 marcelasoquetta@hotmail.com, Terra, Lisiane de Marsillac1, Bastos, Caroline Peixoto2
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. Dec2018, Vol. 16 Issue 1, p400-412. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soquetta, Marcela Bromberger
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Citrus fruits, produced in large quantities in Rio Grande do Sul, have been highlighted by the high content of bioactive compounds they present. These components can be extracted from the residues generated in the processing of these fruits, allowing
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::0a8dd53b737ddf379fea4fc85597340f
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/20626
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/20626
Autor:
Boeira, Caroline Pagnossim, Piovesan, Natiéli, Soquetta, Marcela Bromberger, Flores, Déborah Cristina Barcelos, Lucas, Bruna Nichelle, Rosa, Claudia Severo da, Terra, Nelcindo Nascimento
Publikováno v:
Ciência Rural, Volume: 48, Issue: 11, Article number: e20180477, Published: 14 NOV 2018
The aim of this work was to determine the best extraction condition of bioactive compounds from lemongrass (Cymbopogon citratus), using the conventional method and ultrasonic assisted extraction, varying the temperature, in order to evaluate the anti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::113b3935f200397d9ec769b6132cdc5f
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782018001100751&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782018001100751&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soquetta, Marcela Bromberger
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior Pâté or paste is made up primarily of fats, proteins and water, being susceptible to deterioration reactions, such as lipid oxidation. Antioxidants are used to slow this processes, wit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f702925c461e1a22d41ee3310448f52c
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5788
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/5788
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.