Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Soon JM"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soon JM; Faculty of Allied-Health and Wellbeing, University of Central Lancashire, Preston, PR1 2HE, UK., Vanany I; Department of Industrial Engineering, Sepuluh Nopember Institute of Technology, Surabaya, 60111, Indonesia., Abdul Wahab IR; Faculty of Agro-Based Industry, Universiti Malaysia Kelantan, 17600, Jeli, Kelantan, Malaysia., Abdullah Sani N; Department of Food Science, Faculty of Science and Technology, National University of Malaysia, 43600, UKM Bangi, Selangor, Malaysia., Hamdan RH; Faculty of Veterinary Medicine, Universiti Malaysia Kelantan, 16100, Kota Bharu, Kelantan, Malaysia., Jamaludin MH; Faculty of Agro-Based Industry, Universiti Malaysia Kelantan, 17600, Jeli, Kelantan, Malaysia.
Publikováno v:
Food control [Food Control] 2022 Aug; Vol. 138, pp. 109029. Date of Electronic Publication: 2022 Apr 14.
Autor:
Soon JM; Faculty of Allied-Health and Wellbeing, University of Central Lancashire, Preston PR1 2HE, UK., Abdul Wahab IR; Faculty of Agro-Based Industry, University Malaysia Kelantan, Jeli 17600, Kelantan, Malaysia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Jan 25; Vol. 11 (3). Date of Electronic Publication: 2022 Jan 25.
Autor:
Soon JM; Faculty of Health and Wellbeing, University of Central Lancashire, Preston, PR1 2HE, UK., Vanany I; Department of Industrial Engineering, Sepuluh Nopember Institute of Technology, Surabaya, 60111, Indonesia., Abdul Wahab IR; Faculty of Agro-Based Industry, Universiti Malaysia Kelantan, 17600, Jeli, Kelantan, Malaysia., Hamdan RH; Faculty of Veterinary Medicine, Universiti Malaysia Kelantan, 16100, Kota Bharu, Kelantan, Malaysia., Jamaludin MH; Faculty of Agro-Based Industry, Universiti Malaysia Kelantan, 17600, Jeli, Kelantan, Malaysia.
Publikováno v:
Food control [Food Control] 2021 Jul; Vol. 125, pp. 107920. Date of Electronic Publication: 2021 Feb 02.