Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Sonoki, Hirofumi"'
Publikováno v:
Nutrients; Dec2024, Vol. 16 Issue 24, p4262, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Esaki, Shinga ∗, Iwahori, Motokazu-Tohru ∗, Takagi, Yuri †, Wada, Toshikazu ‡, §, Morita, Shunsuke ¶, Sonoki, Hirofumi ¶, Nakao, Toshiyuki ∗∗
Publikováno v:
In Journal of Renal Nutrition March 2017 27(2):127-131
Autor:
CARVAJAL, Octavio, SAKONO, Masanobu, SONOKI, Hirofumi, NAKAYAMA, Masahiro, KISHI, Taiji, SATO, Masao, IKEDA, Ikuo, SUGANO, Michihiro, IMAIZUMI, Katsumi
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry; January 2000, Vol. 64 Issue: 4 p793-798, 6p
Autor:
Kokubo E; 1 Health Care & Nutritional Science Institute, R&D Division, Morinaga Milk Industry Co., Ltd., Sonoki H; 1 Health Care & Nutritional Science Institute, R&D Division, Morinaga Milk Industry Co., Ltd., Aizawa K; 2 Research Institute, Nihon Shokuhin Kako Co., Ltd., Takagi H; 2 Research Institute, Nihon Shokuhin Kako Co., Ltd., Takada M; 2 Research Institute, Nihon Shokuhin Kako Co., Ltd., Ito A; 1 Health Care & Nutritional Science Institute, R&D Division, Morinaga Milk Industry Co., Ltd., Nakazato Y; 1 Health Care & Nutritional Science Institute, R&D Division, Morinaga Milk Industry Co., Ltd.; Present affiliation is Food Solution Institute: R&D Division, Morinaga Milk Industry Co., Ltd., Takeda Y; 1 Health Care & Nutritional Science Institute, R&D Division, Morinaga Milk Industry Co., Ltd., Miyaji K; 1 Health Care & Nutritional Science Institute, R&D Division, Morinaga Milk Industry Co., Ltd.
Publikováno v:
Journal of applied glycoscience [J Appl Glycosci (1999)] 2022 Aug 22; Vol. 69 (3), pp. 57-63. Date of Electronic Publication: 2022 Aug 22 (Print Publication: 2022).
Autor:
Yamamoto Yumen Y; Kyoto College of Nutritional & Medical Sciences, Taiwa Gakuen Education Inc., Morita S; Health Care & Nutritional Science Institute, Morinaga Milk Industry Co., Ltd., Yoshikawa M; Health Care & Nutritional Science Institute, Morinaga Milk Industry Co., Ltd., Sonoki H; Health Care & Nutritional Science Institute, Morinaga Milk Industry Co., Ltd., Iwamoto H; Health Care & Nutritional Science Institute, Morinaga Milk Industry Co., Ltd., Takeda Y; Health Care & Nutritional Science Institute, Morinaga Milk Industry Co., Ltd., Ogawa A; Faculty of Clinical Nutrition and Dietetics, Konan Women's University., Kobayashi Y; Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural University., Kuwahata M; Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural University., Kido Y; Faculty of Clinical Nutrition and Dietetics, Konan Women's University.
Publikováno v:
Journal of nutritional science and vitaminology [J Nutr Sci Vitaminol (Tokyo)] 2022; Vol. 68 (5), pp. 383-389.