Zobrazeno 1 - 10
of 172
pro vyhledávání: '"Sonnino R"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
den Boer, A.C.L., Kok, K.P.W., Gill, M., Breda, J., Cahill, J., Callenius, C., Caron, P., Damianova, Z., Gurinovic, M., Lähteenmäki, L., Lang, T., Sonnino, R., Verburg, G., Westhoek, H., Cesuroglu, T., Regeer, B.J., Broerse, J.E.W.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology January 2021 107:150-156
Autor:
Caroppo Emanuele, De Lellis P., Lega I., Candelori A., Pedacchia D., Pellegrini A., Sonnino R., Venturiello V., Ruiz Marin M., Porfiri M.
With the exception of a few countries that chose a different approach, the worldwide reaction to the COVID-19 pandemic was a (longer or shorter) period of national lockdown. While the economic consequences of shutting down national economies were imm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::6d9c2655516a9a2e7ecda61c777ae611
http://hdl.handle.net/11588/829365
http://hdl.handle.net/11588/829365
Autor:
Sonnino, R., Callenius, C., Lahteenmaki, L., Breda, J., Cahill, J., Caron, P., Damianova, Z., Gurinović, Mirjana A., Lang, T., Laperriere, A., Mango, C., Ryder, J., Verburg, G., Achterbosch, T.J., den Boer, A.C.L., Kok, K.P.W., Regeer, B.J., Broerse, J.E.W., Corekoglu, Barbaros, Gill, M.
The EU Think Tank (as part of the FIT4FOOD2030 Coordination andSupport Action) strongly supports the development of the Farm toFork Strategy as a key component of the European Green Deal,recognising the need to transform the food system as a whole.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e999e8779bef2928783e4524fe6c1ab6
https://research.wur.nl/en/publications/research-and-innovation-supporting-the-farm-to-fork-strategy-of-t
https://research.wur.nl/en/publications/research-and-innovation-supporting-the-farm-to-fork-strategy-of-t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gill, M., den Boer, A.C.L., Kok, K.P.W., Breda, J., Cahill, J., Callenius, C., Caron, P., Damianova, Z., Gurinovic, M.A., Lähteenmäki, L., Lang, T., Laperrière, A., Mango, C., Ryder, J., Sonnino, R., Verburg, G., Westhoek, H., Regeer, B.J., Broerse, J.E.W.
A better understanding of key interactions between a multitude of actors, government levels and processes (production, consumption, distribution) and involving stakeholders is crucial to delivery of transformation. Our food systems face severe, urgen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::f4e2f52bc235e58afe74bbe36540a0af
https://research.vu.nl/en/publications/7bfe7108-ce4a-4fdf-9e5a-616ed9599c52
https://research.vu.nl/en/publications/7bfe7108-ce4a-4fdf-9e5a-616ed9599c52
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brunori, G., Bartolini, F., Avermaete, Tessa, Brzezina, N., Marsden, T., Faus, A.M., Sonnino, R., Hebinck, P.G.M., Oostindië, H.A., Helfgott, A., Vervoort, J.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::20994bfaa0bd3d62153d31804757308a
https://research.wur.nl/en/publications/creating-resilient-food-systems-for-enhancing-food-and-nutrition-
https://research.wur.nl/en/publications/creating-resilient-food-systems-for-enhancing-food-and-nutrition-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.