Zobrazeno 1 - 10
of 84
pro vyhledávání: '"Somepalli,Venkateswarlu"'
Autor:
KrishnaRaju, Alluri Venkata (AUTHOR), Somepalli, Venkateswarlu (AUTHOR), Thanawala, Shefali (AUTHOR), Shah, Rajat (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Experimental Pharmacology. Jul2023, Vol. 15, p291-305. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ARKIVOC, Vol 2017, Iss 4, Pp 303-314 (2017)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bef615d97274abf88b5922a494c5eeb
Autor:
Thanawala,Shefali, Shah,Rajat, Somepalli,Venkateswarlu, Alluri,KrishnaRaju Venkata, Desomayanandam,Prabakaran, Bhuvanendran,Arun
Publikováno v:
Clinical Pharmacology: Advances and Applications.
Thanawala S, Shah R, Somepalli V, Alluri KV, Desomayanandam P, Bhuvanendran A. Clin Pharmacol. 2021;13:91–100. The authors have informed the journal that on page 93, Table 2 “Efficacy Endpoints”, for the primary endpoint “Visual analogue scal
It is now well established theoretically and experimentally that a moir\'e pattern, due to a rotation of two atomic layers with respect to each other, creates low-energy flat bands. First discovered in twisted bilayer graphene, these new electronic s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1f845e4496e26e6fa70525c94135b53a
Publikováno v:
Journal of Heterocyclic Chemistry. 58:2324-2333
Publikováno v:
Asian Journal of Chemistry. 33:1396-1402
To widen aurones applicability in achromatic food and cosmetic applications, a series of dihydroaurones were designed to mimic natural aurones as well as synthetic aurones. Dihydroaurones have been synthesized from the corresponding aurones by hydrog
Autor:
Sinha, Swaraj, Alluri, Krishnaraju Venkata, Somepalli, Venkateswarlu, Golakoti, Trimurtulu, Sengupta, Krishanu
Publikováno v:
Food & Nutrition Research; 2023, Vol. 67, p1-16, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.