Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Somarriba, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
9. European Society for Agronomy (ESA)
9. European Society for Agronomy (ESA), Aug 2010, Montpellier, France
Proceedings of Agro 2010 : the XIth ESA Congress, August 29th-September 3rd, 2010, Montpellier, France
HAL
9. European Society for Agronomy (ESA), Aug 2010, Montpellier, France
Proceedings of Agro 2010 : the XIth ESA Congress, August 29th-September 3rd, 2010, Montpellier, France
HAL
With a sustained increase in world chocolate consumption of 2-3% per year, and growing human populations in many of the cocoa producing regions, pressures to intensify cocoa production are likely to increase (6). Shaded crops, such as cocoa (Theobrom
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::03f63acd00197ed0f5b2e89fedcba055
https://hal.inrae.fr/hal-02755349
https://hal.inrae.fr/hal-02755349