Zobrazeno 1 - 10
of 2 269
pro vyhledávání: '"Solvent-Free Extraction"'
Autor:
Dave Jaydeep, Ali Ali Muhammed Moula, Kudre Tanaji, Nukhthamna Pikunthong, Kumar Nishant, Kieliszek Marek, Bavisetty Sri Charan Bindu
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 18, Iss 1, Pp 425-40 (2023)
This study aimed to efficiently utilize catfish heads, enhancing the oil extraction process while improving the cost-effectiveness of fish byproduct management. The study employed the wet rendering method, a solvent-free approach, utilizing a two-fac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0cf3aa13500b4c2ea7d01bf1d22f441c
Autor:
Leo CH; Department of Science, Math & Technology, Singapore University of Technology & Design, Singapore, Singapore.; Center for Healthcare Education, Entrepreneurship and Research (CHEERS), Singapore University of Technology & Design, Singapore, Singapore., Ong ES; Department of Science, Math & Technology, Singapore University of Technology & Design, Singapore, Singapore.
Publikováno v:
Critical reviews in food science and nutrition [Crit Rev Food Sci Nutr] 2024 Nov; Vol. 64 (32), pp. 11919-11933. Date of Electronic Publication: 2023 Aug 13.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry March 2020 61
Publikováno v:
In Energy 15 December 2019 189
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Renny Indrawati, Jovine Marcella Kurniawan, Arif Agung Wibowo, Juliana, Indra Ajie Gunawan, Heriyanto, Tatas Hardo Panintingjati Brotosudarmo
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 17, Iss 1, Pp 121-127 (2019)
Vivid orange petals of marigold have been studied well as the richest source of lutein. Although it is very promising to be explored as functional food ingredients, there were only few studies that described extraction methods which meet food grade r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e52c78c012a481b92b6b5181a319a14
Publikováno v:
In Green Analytical Chemistry 2025:247-261
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.