Zobrazeno 1 - 10
of 1 782
pro vyhledávání: '"Soluble solids content"'
Publikováno v:
International Journal of Fruit Science, Vol 24, Iss 1, Pp 273-292 (2024)
Nitrogen (N) supply and availability remains a major challenge in organic strawberry production under sandy soil conditions with low organic matter content and high nutrient leaching potential, calling for more systematic studies that address integra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb5937edec624b66ae15a6d014ffd83f
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
IntroductionSoluble solids content (SSC) is an important indicator for evaluating tomato flavor, and general physical and chemical methods are time-consuming and destructive.MethodsThis study utilized full transmittance visible and near infrared (Vis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0c3a36cf7124c9281cfe2a5c33fd5d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cindy Tong
Publikováno v:
HortTechnology, Vol 34, Iss 4 (2024)
Storage information regarding ‘Keepsake’ apple fruit is lacking. The objective of this research was to investigate the postharvest characteristics of ‘Keepsake’ apple (Malus ×domestica Borkh.), which is a parent of ‘Honeycrisp’. Apples w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91ecb7d84caa44fc8b916c481f2fab56
Autor:
Honghui Xiao, Chunlin Li, Mingyue Wang, Zhibo Huan, Hanyi Mei, Jing Nie, Karyne M. Rogers, Zhen Wu, Yuwei Yuan
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 22, p 3631 (2024)
The nutritional quality of bananas and their geographical origin authenticity are very important for trade. There is an urgent need for rapid, non-destructive testing to improve the origin and quality assurance for importers, distributors, and consum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78754678023c4db891395436f8b90139
Autor:
Yu Xia, Wei Zhang, Tianci Che, Jinghao Hu, Shangqiao Cao, Wenbo Liu, Jie Kang, Wei Tang, Hongbo Li
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 21, p 10001 (2024)
Kiwifruit, as a climacteric fruit, undergoes rapid ripening and senescence after harvest, making it highly susceptible to softening, rotting, and spoilage. Therefore, monitoring the key quality parameters of kiwifruit, particularly the accurate detec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03d8e71064824df8971864906c4829ad
Autor:
Jikai Che, Qing Liang, Yifan Xia, Yang Liu, Hongshan Li, Ninggang Hu, Weibo Cheng, Hong Zhang, Haipeng Lan
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3522 (2024)
Quality control and grading of Korla fragrant pears significantly impact their commercial value. Rapid and non-destructive detection of soluble solids content (SSC) and firmness is crucial to improving this. This study proposes a method combining nea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13cf840c21564756b78a4f36145d6108
Autor:
Guangjun Qiu, Biao Chen, Huazhong Lu, Xuejun Yue, Xiangwu Deng, Haishan Ouyang, Bin Li, Xinyu Wei
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 10, p 2296 (2024)
Effectively detecting the quality of blueberries is crucial for ensuring that high-quality products are supplied to the fresh market. This study developed a nondestructive method for determining the soluble solids content (SSC) of blueberry fruit by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d83d1d2658b14e4d81cb6526f167a330
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.