Zobrazeno 1 - 10
of 26 465
pro vyhledávání: '"Soluble solids content"'
Autor:
Qiu, Guangjun1 (AUTHOR) qiuq16@scau.edu.cn, Chen, Biao2 (AUTHOR) yuexuejun@scau.edu.cn, Lu, Huazhong3 (AUTHOR) huazlu@scau.edu.cn, Yue, Xuejun2 (AUTHOR), Deng, Xiangwu4 (AUTHOR), Ouyang, Haishan5 (AUTHOR), Li, Bin1 (AUTHOR), Wei, Xinyu1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Agronomy. Oct2024, Vol. 14 Issue 10, p2296. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
IntroductionSoluble solids content (SSC) is an important indicator for evaluating tomato flavor, and general physical and chemical methods are time-consuming and destructive.MethodsThis study utilized full transmittance visible and near infrared (Vis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0c3a36cf7124c9281cfe2a5c33fd5d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.