Zobrazeno 1 - 10
of 348
pro vyhledávání: '"Soluble extract"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 4, Pp 127-131 (2024)
旨在为迷迭香脂溶性提取物在食用油保鲜方面的应用提供参考,以玉米油提取的迷迭香脂溶性提取物(可作为抗氧化剂)为原料,对其进行脱色处理,以脱色率为指标,通过单因素试验和响
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f50910cc67748a1a4a06be8fc9bffd0
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 15, p 3631 (2024)
In this study, the protein and salts distribution (Ca, P, Na and Mg) in processed cheese (PC) samples prepared with 180 or 360 mEq/kg of the calcium sequestering salts (CSS) disodium phosphate (DSP), disodium pyrophosphate (DSPP), sodium hexametaphos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/249d5169bdc04a0a8fb69c2333cd5c21
Autor:
Aline Rolim Alves da Silva, Ricardo Erthal Santelli, Bernardo Ferreira Braz, Marselle Marmo Nascimento Silva, Lauro Melo, Ailton Cesar Lemes, Bernardo Dias Ribeiro
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 14, p 2169 (2024)
Plant-based milk has gained considerable attention; however, its high nutritional variation highlights the need for improved formulation designs to enhance its quality. This study aimed to nutritionally compare cow milk with plant-based milk produced
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fcd9efe1a754a93bc914a13e6696d52
Publikováno v:
PeerJ, Vol 11, p e16030 (2023)
Cotton mealybug, Phenacoccus solenopsis (Tinsley) and cowpea aphid Aphis craccivora (Koch) are notorious polyphagous, hemipteran sap sucking insect pests. A recombinant toxin gene ‘LqqIT1’ from the scorpion Leiurus quinquestriatus quinquestriatus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d55bca330f2940eb9fef3be462d237d9
Publikováno v:
Dairy, Vol 2, Iss 4, Pp 530-541 (2021)
The purpose of this work was to study the suitability of the water-soluble extracts (WSE) of semi-hard sheep milk cheese for analysis by diffuse reflectance Fourier transform mid-infrared spectroscopy (FT-MIR) and the development of classification mo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50c1f3702d44469d8915e68cb3c29b85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amal Shaukat, Muhammad Nadeem, Tahir Mahmood Qureshi, Rabia Kanwal, Muhammad Sultan, Olivier Basole Kashongwe, Redmond R. Shamshiri, Mian Anjum Murtaza
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 7, p 1661 (2021)
The purpose of this study was to develop an in-vitro digestion protocol to evaluate the antioxidant potential of the peptides found in processed cheddar cheese using digestion enzymes. We first studied antioxidant and angiotensin-converting enzyme (A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efb1619475984b7f9d10cd90c7b0a948