Zobrazeno 1 - 10
of 172
pro vyhledávání: '"Soluble coffee"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 22, Iss 93, Pp 55-60 (2020)
Mannans are polysaccharides of natural origin. Their main chain consists of residues of D-mannose. They have an immunomodulatory effect, able to induce macrophage activation, inhibit tumor growth and virus development, normalize blood cholesterol, et
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c11a0a9f47664e5d86555297a439496a
Autor:
Sofia Antonietti, Amélia M. Silva, Cristiana Simões, Diana Almeida, Luis M. Félix, Adele Papetti, Fernando M. Nunes
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
In this work a comparative study of the chemical composition and potential biological activity of high molecular weight (HMW) melanoidins isolated from instant soluble coffee (ISC) and instant soluble barley (ISB) was performed. ISB HMW melanoidins w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d920989cd4d4c54a8eff2eb66cd0a51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Robinson Monsalve-Atencio, Karolay Sanchez, Jairo Camaño, Seneida Lopera-Cardona, Blanca Ortiz-Reyes
Publikováno v:
Vitae, Vol 28, Iss 2 (2021)
BACKGROUND: Coffee is one of the most consumed beverages in the world; however, it may contain toxic compounds such as ochratoxin A (OTA). OBJECTIVES: Determine the OTA’s presence in different types of coffee, intended for beverage preparation and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10b5d2b77f464b8495ae7b0c783a1fca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cláudia P. Passos, Rita M. Costa, Sónia S. Ferreira, Guido R. Lopes, Maria T. Cruz, Manuel A. Coimbra
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2, p 378 (2021)
Coffee brews have High Molecular Weight (HMW) compounds with described immunostimulatory activity, namely polysaccharides and melanoidins. Melanoidins are formed during roasting and are modified during brews technological processing. In addition, bre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/000e1ff64b804b529e1cbb6dfc2da38d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.