Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"Solorza-Feria J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Barrier, mechanical and morpho-structural properties of gelatin films with carbon nanotubes addition
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2014 120:223-232
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
González-Reyes, E, Méndez-Montealvo, G, Solorza-Feria, J, Toro-Vazquez, J.F, Bello-Pérez, L.A ∗
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2003 52(3):297-310
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peralta-Flores, L., Gallegos-Tintoré, S., Solorza-Feria, J., Dávila-Ortíz, G., Chel-Guerrero, L., Martínez-Ayala, A.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 63, Iss 3, Pp 253-259 (2012)
Grasas y Aceites; Vol. 63 No. 3 (2012); 253-259
Grasas y Aceites; Vol. 63 Núm. 3 (2012); 253-259
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 63 No. 3 (2012); 253-259
Grasas y Aceites; Vol. 63 Núm. 3 (2012); 253-259
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
J. curcas seed proteins were fractioned according to the Osborne method and some biochemical properties were determined for these fractions. Glutelins (378 g kg–1 protein) and globulins (201 g kg–1 protein) were the main components. Albumins and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.