Zobrazeno 1 - 10
of 205
pro vyhledávání: '"Solieri, L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Solieri, L., Giudici, P.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2008 125(1):36-45
Autor:
Calandra Buonaura G., Sambati L., Baschieri F., Vitiello M., Contin M., Tonon C., Capellari S., Provini F., Cortelli P., Barletta G., Caltabiano G., Cecere A., Gallassi R., Giannini G., Guaraldi P., Lodi R., Lopane G., Manners D. N., Martinelli P., Miele F., Mignani F., Mohamed S., Nassetti S., Oppi F., Parchi P., Pierangeli G., Poda R., Scaglione C., Solieri L., Stanzani Maserati M., Testa C.
Publikováno v:
Neurological Sciences
Objective The Bologna motor and non-motor prospective study on parkinsonism at onset (BoProPark) was designed to prospectively characterize motor and non-motor features in patients with a progressive neurodegenerative disease starting with parkinsoni
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::db82e20f83f31882628523c7caddba82
http://hdl.handle.net/11585/780404
http://hdl.handle.net/11585/780404
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Catallo, M. (Martina), Nikulin, J. (Jarkko), Johansson, L. (Linnea), Krogerus, K. (Kristoffer), Laitinen, M. (Mika), Magalhães, F. (Frederico), Piironen, M. (Marjokaisa), Mikkelson, A. (Atte), Randazzo, C. L. (Cinzia L.), Solieri, L. (Lisa), Gibson, B. (Brian)
Publikováno v:
Catallo, M, Nikulin, J, Johansson, L, Krogerus, K, Laitinen, M, Magalhães, F, Piironen, M, Mikkelson, A, Randazzo, C L, Solieri, L & Gibson, B 2020, ' Sourdough derived strains of Saccharomyces cerevisiae and their potential for farmhouse ale brewing ', Journal of the Institute of Brewing, vol. 126, no. 2, pp. 168-175 . https://doi.org/10.1002/jib.608
The Finnish farmhouse ale sahti is unique in that it is fermented with baking, rather than brewing strains of Saccharomyces cerevisae. The custom of maintaining farmhouse yeast cultures is however no longer practiced in Finland, and much yeast derive
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cf9f4479bb15eb90dd8046e6c017d927
http://hdl.handle.net/20.500.11769/499785
http://hdl.handle.net/20.500.11769/499785
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.