Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Solid surface tension"'
Autor:
Jimena Elizabeth Gamboni, María Verónica Colodro, Aníbal Marcelo Slavutsky, María Alejandra Bertuzzi
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 24 (2021)
Abstract The scaling up of the wet process and the design of a coating line to produce edible films, require the consideration of several factors such as, the film formulation, drying kinetics of the films, and the selection of a suitable support mat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62ce2466a4bb46538aad51a55ff681db
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 1, p 179 (2021)
Solid wettability is especially important for biomaterials and implants in the context of microbial adhesion to their surfaces. This adhesion can be inhibited by changes in biomaterial surface roughness and/or its hydrophilic–hydrophobic balance. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9afdb12e8fa4b58b276c158addaa4f1
Autor:
Maria Alejandra Bertuzzi, Anibal Marcelo Slavutsky, María Verónica Colodro, Jimena Elizabeth Gamboni
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 24 (2021)
Brazilian Journal of Food Technology v.24 2021
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 24, Article number: e2020026, Published: 26 APR 2021
Brazilian Journal of Food Technology v.24 2021
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 24, Article number: e2020026, Published: 26 APR 2021
The scaling up of the wet process and the design of a coating line to produce edible films, require the consideration of several factors such as, the film formulation, drying kinetics of the films, and the selection of a suitable support material in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.