Zobrazeno 1 - 10
of 481
pro vyhledávání: '"Solid Lipid Microparticles"'
Autor:
Vinay Saini, Dulce Mata Espinosa, Alok Pandey, Vikas Dighe, Jorge Barrios Payán, Vithal Prasad Myneedu, Ivan Valdez Zarate, Dhanji P. Rajani, Lalit D. Anande, Rogelio Hernandez Pando, Rohit Srivastava
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 11, p 2140 (2024)
Ursolic acid (UA) and oleanolic acid (OA) are hydrophobic triterpenoid isomers with demonstrated anti-mycobacterial (Mtb) and immune-regulatory properties, although their poor solubility limits clinical use. We report the development of solid lipid m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0185a2aae37d47f1bc366075c5e6e367
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3195 (2024)
Fumaric acid, a naturally occurring preservative with antimicrobial properties, has been widely used in the baking industry. However, its direct addition interferes with yeast activity and negatively impacts the gluten structure. This study investiga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21b7a532c5d746bf8b5f634cb3318025
Autor:
Muhammad Azeem, Farhan Saeed, Muhammad Afzaal, Huda Ateeq, Aftab Ahmad, Atif Liaqat, Rosa Busquets, José M. Lorenzo, Mohd Asif Shah
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 1612-1623 (2023)
ABSTRACTProbiotics possess many health-endorsing properties; however, their viability and stability under detrimental condition is uncertain. Encapsulation technology provides protection under various stressed conditions. Furthermore, combination of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d54a48c040fb4a9094a4d02143a56fd7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eliza Wolska, Karolina Sadowska
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 16, Iss 4, p 545 (2024)
The aim of this study was to assess the impact of physiological factors, namely tear fluid and lysozyme enzyme, as well as surfactant polysorbate, on the release profile from solid lipid microparticles (SLM), in the form of dispersion intended for oc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92cd9f3d2a9347d99bc2110754171754
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eliza Wolska, Géza Regdon
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 24, p 13282 (2023)
In the presented study, an attempt was made to investigate the most important attributes of solid lipid microparticles (SLM) using thermal analysis (DSC/TG) in order to determine the importance of this technique in the research and development of lip
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ccb70a5fdc94335a0154c95dae73d79
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.