Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Soletti, Izabella"'
Autor:
Soletti, Izabella
O bacon é um produto cárneo defumado que pode ser produzido através da defumação natural ou aplicação de fumaça líquida. Atualmente cerca de 4,3% das madeiras produzidas no Brasil é destinada à indústria. No entanto, o processo de defuma
Autor:
Merlo, Thais Cardoso, Soletti, Izabella, Saldaña, Erick, Menegali, Beatriz Schmidt, Martins, Mariana Marinho, Teixeira, Ana Clara Bortoluzzi, dos Santos Harada-Padermo, Samara, Dargelio, Mariana D.B., Contreras-Castillo, Carmen J.
Publikováno v:
In Food Research International October 2019 124:147-155
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Villa, Erick Saldaña, Menegalli, Beatriz Schmidt, Martins, Mariana Marinho, Selani, Miriam Mabel, Thais Merlo, Soletti, Izabella, Teixeira, Ana Clara Bortoluzzi, Junior, Eduardo Ribeiro, Rios-Mera, Juan Dario, Contreras-Castillo, Carmen J.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::51bfe8df4e414c3a27fee227ae283e53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; 2021, Vol. 58 Issue 2, p586-594, 9p