Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Solanum lycopersicon esculentum L."'
Autor:
Abdelrahman Shawky, Abdulrahman Hatawsh, Nabil Al-Saadi, Raed Farzan, Nour Eltawy, Mariz Francis, Sara Abousamra, Yomna Y. Ismail, Kotb Attia, Abdulaziz S. Fakhouri, Mohamed Abdelrahman
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 16, p 2269 (2024)
Tomato (Solanum lycopersicon L.) is one of the most widely consumed and produced vegetable crops worldwide. It offers numerous health benefits due to its rich content of many therapeutic elements such as vitamins, carotenoids, and phenolic compounds.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/721df9833c2c474a9a8edf76f7b3ecef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.