Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Solanki, K.K."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Britton, K.E., Wareham, D.W., Das, S.S., Solanki, K.K., Amaral, H., Bhatnagar, A., Katamihardja, A.H.S., Malamitsi, J., Moustafa, H.M., Soroa, V.E., Sundram, F.X., Padhy, A.K.
Publikováno v:
Journal of Clinical Pathology; Nov2002, Vol. 55 Issue 11, p817, 7p, 2 Black and White Photographs, 5 Charts
Publikováno v:
Nephron (00282766); 1993, Vol. 65 Issue 2, p294-298, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Clinical Pathology; March 1, 1998, Vol. 51 Issue: 3 p215-219, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raghunath, M.R., Solanki, K.K.
Publikováno v:
Society of Fisheries Technologists, India
A new canning procedure for squid mantles aimed at increasing the fill and retaining the sweet flavour of squids was evolved. In the new method, after blanching smaller mantles are inserted inside bigger ones to reduce voids and thus increase the fil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e4e4391ca6a6e83ed662d5e1aba32e52
http://aquaticcommons.org/18557/
http://aquaticcommons.org/18557/
Publikováno v:
Society of Fisheries Technologists, India
Perch (Pagrus spinifer), one of the most abundantly available fishes of Gujarat coast, was subjected to a detailed study for assessing its storage life in ice and amenability of the iced fish for canning. Changes in the salt soluble nitrogenous mater
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::923b1a332026387cbca52cb519bedaff
http://aquaticcommons.org/18350/
http://aquaticcommons.org/18350/