Zobrazeno 1 - 10
of 448
pro vyhledávání: '"Solanidine"'
Autor:
Johanna I. Kiiski, Mikko Neuvonen, Mika Kurkela, Päivi Hirvensalo, Kreetta Hämäläinen, E. Katriina Tarkiainen, Johanna Sistonen, Mari Korhonen, Sofia Khan, Arto Orpana, Anne M. Filppula, Marko Lehtonen, Mikko Niemi
Publikováno v:
Human Genomics, Vol 18, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract Background Individual assessment of CYP enzyme activities can be challenging. Recently, the potato alkaloid solanidine was suggested as a biomarker for CYP2D6 activity. Here, we aimed to characterize the sensitivity and specificity of solani
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18cc2cbe5e4e47a0accb684473def9e1
Autor:
Zupkó, István1 zupko@pharm.u-szeged.hu, Molnár, Judit1 molnarjudit85@freemail.hu, Réthy, Borbála1 rethyborbala@pharm.u-szeged.hu, Minorics, Renáta1 minorics@pharm.u-szeged.hu, Frank, Éva2 frank@chem.u-szeged.hu, Wölfling, János2 wolfling@chem.u-szeged.hu, Molnár, Joseph3 molnar.jozsef@med.u-szeged.hu, Ocsovszki, Imre4 imre@bioch.szote.u-szeged.hu, Topcu, Zeki5 zeki.topcu@ege.edu.tr, Bitó, Tamás6 bito.tamas@med.u-szeged.hu, Puskás, László G.7,8 puskas.szbk@gmail.com
Publikováno v:
Molecules. Feb2014, Vol. 19 Issue 2, p2061-2076. 18p. 1 Black and White Photograph, 1 Diagram, 3 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Journal of Separation Science. Jul2013, Vol. 36 Issue 14, p2379-2385. 7p.
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 41, Iss 1, Pp 807-807 (2023)
Determinations concerning the glycoalkaloids content were made over four potato varieties (Hansa, Sieglinde, Nicola and Linda) obtained from a private German source, country in which potatoes are cultivated and consumed frequently. Potatoes have been
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41f208f82b554f11983d364da5ebc1d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Malojirao, Vikas H.1, Vigneshwaran, V.1,2, Thirusangu, Prabhu1, Mahmood, Riaz3, Prabhakar, B.T.1 prabhakarbt1@kussc.org
Publikováno v:
Life Sciences. Apr2018, Vol. 199, p139-150. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.