Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Sokneang In"'
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100489- (2023)
The potential of drying to preserve the nutritional quality of a small freshwater fish Henicorhynchus siamensis was assessed. Drying time to reach moisture content and water activity of 10 g/100g and 0.65 ranged from 55 h at 50 °C to 20 h at 80 °C,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7474e3b55faa431c9bf0bcbad2a1ee22
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 11, p 1532 (2020)
The objective of this work is to provide new insights into the mechanisms taking place during the drying of the mature grains of Kampot pepper, a cultivar of pepper (Piper nigrum L.), which is produced in the Kampot Province, Cambodia. Indeed, even i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a783753d44714d8b9a04c71416a7d31b
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 6
Autor:
Koto-Shimada, Kyoko, Fujita, Noriko, Matsuoka, Sadatoshi, Jimba, Masamine, Touch, Sokneang, Zwi, Anthony B.
Publikováno v:
In Nurse Education Today September 2022 116
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis March 2021 96
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1297 Issue 1, p1-9, 9p
Autor:
Molika Yin, Mathieu Weil, Sylvie Avallone, Isabelle Maraval, Nelly Forestier-Chiron, Adrien Servent, Sokneang In, Philippe Bohuon
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization
The impact of cooking, drying and grinding on essential oil content, curcuminoid contents and their bioaccessibility and sensorial quality of Curcuma longa L. was assessed. Sliced fresh turmeric rhizomes (5 mm thick) were air-dried at 60 °C, 40% RH
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4c6bf80bb4a95b9c18a0301dba45e3e7
http://agritrop.cirad.fr/603101/
http://agritrop.cirad.fr/603101/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal for Vitamin & Nutrition Research; Jul2023, Vol. 93 Issue 4, p298-307, 10p