Zobrazeno 1 - 10
of 160
pro vyhledávání: '"Sohrabvandi, S."'
Publikováno v:
Iranian Journal of Chemistry & Chemical Engineering, Vol 38, Iss 2, Pp 159-170 (2019)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
The aim of this work was to produce synbiotic apple juice and investigate the survival of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus plantarum in apple juice during the refrigerated storage (4 °C) for 42 days and then the ability of the mentioned p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sohrabvandi, S.1 (AUTHOR), Mortazavian, A.M.1 (AUTHOR) mortazvn@sbmu.ac.ir, Rezaei, K.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Mar/Apr2012, Vol. 15 Issue 2, p350-373. 24p. 1 Diagram, 3 Charts.
Autor:
SOHRABVANDI, S.1 (AUTHOR), MORTAZAVIAN, A. M.2 (AUTHOR) mortazun@sbmu.ac.ir, REZAEI, K.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food & Drug Analysis. Jun2011, Vol. 19 Issue 2, p202-222. 21p. 4 Charts.
Autor:
Sohrabvandi, S.1 (AUTHOR), Mousavi, S.M.1 (AUTHOR), Razavi, S.H.1 (AUTHOR) srazavi@ut.ac.ir, Mortazavian, A.M.2 (AUTHOR) mortazvn@sbmu.ac.ir, Rezaei, K.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Reviews International. Oct-Dec2010, Vol. 26 Issue 4, p335-352. 18p.
Autor:
Sohrabvandi, S.1 (AUTHOR), Mousavi, S.M.1 (AUTHOR) mousavi@ut.ac.ir, Razavi, S.H.1 (AUTHOR) srazavi@ut.ac.ir, Mortazavian, A.M.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Jul/Aug2010, Vol. 13 Issue 4, p744-759. 16p. 4 Charts.