Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Sohouli, Mohammadhassan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Salehi-sahlabadi, Ammar, Teymoori, Farshad, Jabbari, Masoumeh, Momeni, Aref, Mokari-yamchi, Amin, Sohouli, Mohammadhassan, Hekmatdoost, Azita
Publikováno v:
In Clinical Nutrition ESPEN February 2021 41:429-435
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhao QY; Department of Nephrology, the First People's Hospital of Shuangliu District (West China Airport Hospital of Sichuan University), Chengdu, 610041, China., Li Q; General Practice Ward/International Medical Center Ward, General Practice Medical Center, West China Hospital, Sichuan University/West China School of Nursing, Sichuan University, Chengdu 610041, China., Hasan Rashedi M; Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Sohouli M; Student Research Committee, Department of Clinical Nutrition and Dietetics, Faculty of Nutrition and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Rohani P; Pediatric Gastroenterology and Hepatology Research Center, Pediatrics Centre of Excellence, Children's Medical Center, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Velu P; Department of Biochemistry and Biotechnology, Faculty of Science, Annamalai University, Chidambaram, Tamil Nadu, India.
Publikováno v:
Journal of nutritional science [J Nutr Sci] 2024 Jan 11; Vol. 13, pp. e3. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 11 (Print Publication: 2024).
Autor:
Bahrami A; Department of Clinical Nutrition and Dietetics, School of Nutrition Sciences and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Shirani P; Department of Community Nutrition, School of Nutrition Sciences and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Sohouli M; Department of Nutrition, School of Public Health, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Nasab SJ; Department of Clinical Nutrition and Dietetics, School of Nutrition Sciences and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Rafiee P; Department of Clinical Nutrition and Dietetics, School of Nutrition Sciences and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Naja F; Department of Nutrition and Food Science, Faculty of Agricultural and Food Sciences, American University of Beirut, Beirut, Lebanon., Sheikhimobarakeh Z; Quality of Life Department, Breast Cancer Research Center, Motamed Cancer Institute, ACECR, Tehran, Iran., Hejazi E; Department of Clinical Nutrition and Dietetics, School of Nutrition Sciences and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran.
Publikováno v:
Journal of nutritional science [J Nutr Sci] 2022 May 10; Vol. 11, pp. e34. Date of Electronic Publication: 2022 May 10 (Print Publication: 2022).