Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Soffritti, Giovanna"'
Autor:
Zambianchi, Sara, Soffritti, Giovanna, Stagnati, Lorenzo, Patrone, Vania, Morelli, Lorenzo, Busconi, Matteo
Publikováno v:
In Food Control December 2022 142
Autor:
Zambianchi, Sara, Soffritti, Giovanna, Stagnati, Lorenzo, Patrone, Vania, Morelli, Lorenzo, Vercesi, Alberto, Busconi, Matteo
Publikováno v:
In Food Control June 2021 124
Autor:
Stagnati, Lorenzo, Soffritti, Giovanna, Martino, Michelangelo, Bortolini, Cristian, Lanubile, Alessandra, Busconi, Matteo, Marocco, Adriano
Publikováno v:
In Food Control December 2020 118
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Busconi, Matteo, Soffritti, Giovanna, Stagnati, Lorenzo, Marocco, Adriano, Marcos Martínez, Javier, De Los Mozos Pascual, Marcelino, Fernandez, José Antonio
Publikováno v:
In Plant Science December 2018 277:1-10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lezzi, Alessandra, Stagnati, Lorenzo, Soffritti, Giovanna, Lanubile, Alessandra, Madormo, F., Chabloz, D., Letey, M., Zambianchi, Sara, Marocco, Adriano, Bassignana, M., Busconi, Matteo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2601::588b3f4cdab91186b6f7fdb550e77afc
http://hdl.handle.net/10807/217704
http://hdl.handle.net/10807/217704
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martino, Michelangelo, Stagnati, Lorenzo, Soffritti, Giovanna, Corradi, M. L., Borrelli, Virginia Maria Grazia, Tabaglio, Vincenzo, Lanubile, Alessandra, Renato, Canestrale, Graziano, Rossi, Marocco, Adriano, Busconi, Matteo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2601::0d1246c49975ba286f74d8c9842ce27d
http://hdl.handle.net/10807/190191
http://hdl.handle.net/10807/190191
Publikováno v:
In Saffron 2020:219-228