Zobrazeno 1 - 10
of 198
pro vyhledávání: '"Sodium stearoyl lactylate"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100855- (2023)
The aim is to upgrade the formulation to produce wheat bread with lower starch digestibility by supplemented with Qingke flour. Physiochemical properties of multi-scale Qingke flours were examined to select the most satisfied Qingke flour for breadma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7a8fa1a0bad4898965aa6c7e973fe56
Autor:
Eun Tae Kim, Sang Suk Lee, Ji Hoon Lee, Jin Suk Jeong, Shin Ja Lee, Joon Jeong, Jong Kook Park, Beom Young Park, Sang Bum Kim, Ha Yeon Jeong, Kwang Seok Ki, Chang Weon Choi, Chang Hyun Kim, Jin Wook Kim, Sung Sill Lee
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 31, Iss 9, Pp 1458-1463 (2018)
Objective This study was done to evaluate the effect of sodium stearoyl-2-lactylate (SSL) supplementation in a total mixed ration (TMR) on the lactation performance, blood parameters, and economic efficacy of mid-lactation Holstein cows. Methods Twen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7007a3672d384f75a577965560403d94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Function. 12:11732-11746
Pickering water-in-oil (W/O) emulsions were fabricated by using medium-long chain diacylglycerol (MLCD)-based solid lipid nanoparticles (SLNs) and the connection between the characteristics of the SLNs and the colloidal stability of the emulsions was
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kwang Seok Ki, Jin Suk Jeong, Shin Ja Lee, Jin Wook Kim, Eun Tae Kim, Sung Sill Lee, Ji Hoon Lee, Joon Jeong, Jong Kook Park, Sang-Suk Lee, Chang-Hyun Kim, Ha Yeon Jeong, Beom Young Park, Sang Bum Kim, Chang Weon Choi
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 31, Iss 9, Pp 1458-1463 (2018)
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences
Objective This study was done to evaluate the effect of sodium stearoyl-2-lactylate (SSL) supplementation in a total mixed ration (TMR) on the lactation performance, blood parameters, and economic efficacy of mid-lactation Holstein cows. Methods Twen
Publikováno v:
Food chemistry. 354
Steamed rice cakes (SRCs) are traditional Chinese snacks with a wide territorial acceptability. However, traditional cuisine is challenged by insufficient expansion of the spongy network favoring tasting experience. In this study, the effects of diff
Autor:
K. Ashwath Kumar, M. L. Sudha
Publikováno v:
J Food Sci Technol
Fat and sugar are responsible for the structure of cookies but make them nutritionally inferior. Therefore, in the present study, cookies with improved nutrition using whole wheat flour (WWF) and incorporation of multigrain mix (MM-oats, peas and fen