Zobrazeno 1 - 10
of 443
pro vyhledávání: '"Sodium saccharin"'
Autor:
Somayeh Fathi, Mohammad Ali Norouzian, Behzad Khorrami, Ali Assadi-Alamouti, Mohammad Reza Bakhtiarizadeh
Publikováno v:
Veterinary and Animal Science, Vol 25, Iss , Pp 100388- (2024)
This study investigated the effect of adding various flavors to calf starter concentrates on the performance, behavior, and blood parameters of Holstein dairy calves. The hypothesis was that an optimal flavor enhancer would increase starter intake, i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80f9f42189724173993e9ed5b3fe730b
Autor:
XUE Kunpeng, YU Lingyu, REN Xingfa, TU Bingfang, LI Liangxiang, CHEN Zaijie, HE Huan, CAO Dan
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 10, Pp 1448-1453 (2023)
ObjectiveThe aim of this study was to establish an analytical method for the simultaneous determination of five food additives—acesulfame potassium, benzoic acid, sorbic acid, sodium saccharin, and dehydroacetic acid—in food using a new h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e3d1da08a824fed90bbb2adea866f25
Publikováno v:
پژوهشهای علوم دامی ایران, Vol 15, Iss 3, Pp 429-443 (2023)
Introduction: The Ferula badrakema from the Apiaceae family is a resinous plant with a strong smell that is native to Iran (Rechinger et al., 1994). The anti-bacterial and anti-fungal properties of Ferula badrakema are believed to be due to its high
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91705eb0b36846e9ae8be3b42817cdb5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP), Vasileios Bampidis, Giovanna Azimonti, Maria de Lourdes Bastos, Henrik Christensen, Birgit Dusemund, Mojca Fašmon Durjava, Maryline Kouba, Marta López‐Alonso, Secundino López Puente, Francesca Marcon, Baltasar Mayo, Alena Pechová, Mariana Petkova, Fernando Ramos, Yolanda Sanz, Roberto Edoardo Villa, Ruud Woutersen, Thomas Poiger, Luca Tosti, Montserrat Anguita, Jaume Galobart, Matteo Innocenti, Paola Manini, Fabiola Pizzo, Jordi Tarrés‐Call
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 1, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Following a request from the European Commission, EFSA was asked to deliver a scientific opinion on the safety of sodium saccharin as a sensory feed additive (flavouring compound) for suckling and weaned piglets, fattening pigs, calves for r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c38ff40749f74e0cb996cbb1f4924361
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 32, Iss 02, Pp 154-159 (2020)
Objective To establish an analysis method for detecting 9 sweeteners including acesulfame, sodium saccharin, cyclamate, aspartame, sucralose, neotame, alitame, stevioside and steviobioside in spirits by using ultra-high performance liquid chromatogra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed571f45d3c04eb08e66658e799efd4c
Autor:
Ting Shen, Junrong Li
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Saccharin sodium and rebaudioside A are extensively used as non-nutritive sweeteners (NNSs) in daily life. NNSs elicit a multitude of endocrine influences on animals, differing across species and chemically distinct sweeteners, whose exposure induce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e1593e813294ed287751916524093a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.