Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Sodium hydroxide (NaOH, PubChem CID: 14798)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Julio César Barros-Castillo, Montserrat Calderón-Santoyo, Maricarmen Iñiguez-Moreno, Juan Arturo Ragazzo-Sánchez, Carolina Calderón-Chiu, Irving Antonio Brion-Espinoza
Publikováno v:
Food Chemistry: X
Food Chemistry: X, Vol 12, Iss, Pp 100170-(2021)
Food Chemistry: X, Vol 12, Iss, Pp 100170-(2021)
Highlights • Fresh leaves of jackfruit are a suitable source of protein. • Six essential amino acids were identified in peptides obtained by pepsin (Pep-P). • Pep-P from jackfruit leaves inhibited Colletotrichum gloeosporioides. • Pep-P impro
Autor:
Carolina, Calderón-Chiu, Montserrat, Calderón-Santoyo, Simone, Damasceno-Gomes, Juan Arturo, Ragazzo-Sánchez
Publikováno v:
Food Chemistry: X
Highlights • Jackfruit leaf protein hydrolysates have emulsifying properties. • Nanoemulsions stabilized with jackfruit leaf protein hydrolysates were developed. • Leaf protein hydrolysate is a promising encapsulant of triterpenic extract. •
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.