Zobrazeno 1 - 10
of 405
pro vyhledávání: '"Sodium dichloroisocyanurate"'
Autor:
Dora E. Corzo-Leon, Hadeel Mohammed Abbood, Rosa A. Colamarino, Markus F.C. Steiner, Carol Munro, Ian M. Gould, Karolin Hijazi
Publikováno v:
Infection Prevention in Practice, Vol 6, Iss 1, Pp 100339- (2024)
Summary: Introduction: Escalation of chemical disinfection during the COVID-19 pandemic has raised occupational hazard concerns. Alternative and potentially safer methods such as ultraviolet-C (UVC) irradiation and ozone have been proposed, notwithst
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f74ceb2a38bf4415914532af5fca00d5
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 10 (2023)
Sodium dichloroisocyanurate (NaDCC) is commonly used for treating drinking water, industrial water, and wastewater. This study aimed to investigate the potential effects of NaDCC-treated waterline drinking water on the growth of AA+ broilers by reduc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8875c1dc000f48fb939254ad4c957232
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemistry Central Journal, Vol 12, Iss 1, Pp 1-11 (2018)
Abstract Banana as a typical climacteric fruit soften rapidly, resulting in a very short shelf life after harvest. Sodium dichloroisocyanurate (NaDCC) is reported to be an effectively antibacterial compound. Here, we investigated the effects of NaDCC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cbbd8a3911948ad948cb1f71f9d4bee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gabriela Lino Freitas, Gabriella Cristina Borges Melo, Fernanda Torqueti Toloi, Priscila Cristina Bizam Vianna, Letícia Dias dos Anjos Gonçalves, Emiliane Andrade Araújo Naves
Publikováno v:
Semina: Ciências Agrárias, Vol 41, Iss 5supl1 (2020)
The objective of this study was to evaluate the effect of the use of different chemical compounds combined with ultrasound bath on the sanitization of minimally processed carrots. The sanitizers sodium hypochlorite, peracetic acid, and sodium dichlor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72cb7a5e2c8349b884d41ec96c62c4a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.