Zobrazeno 1 - 10
of 1 110
pro vyhledávání: '"Sodium appetite"'
Autor:
Ken‐ichiro Nakajima
Publikováno v:
Physiological Reports, Vol 12, Iss 21, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract The gustatory system plays an important role in evaluating food quality in animals and humans. While some tastes are intrinsically appetitive, such as sweet, which is elicited from high‐calorie nutrients, the other tastes, such as sour and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfe15550401848259808ae4b3e6dd573
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Smith, Craig M., Walker, Lesley L., Leeboonngam, Tanawan, McKinley, Michael J., Denton, Derek A., Lawrence, Andrew J.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2016 Nov . 113(48), 13893-13898.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26472695
Publikováno v:
Nutrients
Volume 15
Issue 4
Pages: 1015
Volume 15
Issue 4
Pages: 1015
Seeking and consuming nutrients is essential to survival and maintenance of life. Dynamic and volatile environments require that animals learn complex behavioral strategies to obtain the necessary nutritive substances. While this has been classically
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6f3f30c0b1fc934024854e806a66417d
http://edoc.hu-berlin.de/18452/26931
http://edoc.hu-berlin.de/18452/26931
Publikováno v:
Frontiers in Psychiatry, Vol 9 (2018)
Motivated behaviors are often initiated in response to perturbations of homeostasis. Indeed, animals and humans have fundamental drives to procure (appetitive behaviors) and eventually ingest (consummatory behaviors) substances based on deficits in b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b70f58d4d3e4a299a0c77e7a54311fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Varanda, Tais
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCAR
Universidade Federal de São Carlos (UFSCAR)
instacron:UFSCAR
Universidade Federal de São Carlos (UFSCAR)
instacron:UFSCAR
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES) In recent decades, obesity, a non-communicable disease, has become a worldwide epidemic. During obesity, reductions in water intake have been described in humans and animals. In
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::663e26753b9326b368ccf6e4e3391c67
https://repositorio.ufscar.br/handle/ufscar/16217.
https://repositorio.ufscar.br/handle/ufscar/16217.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients; Volume 15; Issue 1; Pages: 208
Salt ingestion by animals and humans has been noted from prehistory. The search for salt is largely driven by a physiological need for sodium. There is a large body of literature on sodium intake in laboratory rats, but the vast majority of this work