Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Sochacki, G"'
Robotic chefs are a promising technology that can bring sizeable health and economic benefits when deployed ubiquitously. This deployment is hindered by the costly process of programming the robots to cook specific dishes while humans learn from obse
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::50ee024d30690318268d649d9bceb1fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sochacki G; Bio-Inspired Robotics Laboratory, Department of Engineering, University of Cambridge, Cambridge, United Kingdom., Abdulali A; Bio-Inspired Robotics Laboratory, Department of Engineering, University of Cambridge, Cambridge, United Kingdom., Iida F; Bio-Inspired Robotics Laboratory, Department of Engineering, University of Cambridge, Cambridge, United Kingdom.
Publikováno v:
Frontiers in robotics and AI [Front Robot AI] 2022 May 04; Vol. 9, pp. 886074. Date of Electronic Publication: 2022 May 04 (Print Publication: 2022).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal; 2025, Vol. 127 Issue 1, p307-323, 17p
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nikolić, Jelena Lukić1 jelena.lukic@mbs.edu.rs, Labus, Pero2 peterlabus@hotmail.com
Publikováno v:
Economics of Agriculture / Ekonomika Poljoprivrede. Jan-Mar2024, Vol. 71 Issue 1, p59-73. 15p.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hyun Y; Department of Mathematics, Inha University, Incheon, 22212, Republic of Korea., Kim D; Department of Chemistry, Research Institute for Convergence of Basic Science, Institute of Nano Science and Technology, and Research Institute for Natural Sciences, Hanyang University, Seoul, 04763, Republic of Korea.
Publikováno v:
Small methods [Small Methods] 2024 Nov 26, pp. e2401654. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 26.