Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Sobowale S. S"'
Publikováno v:
International Journal of Chemical Engineering and Applications. 5:462-467
Abstract—Artificial neural network (ANN) based model of transient simultaneous heat and mass transfer was used for the prediction of some thermo-physical during reconstitution of gari into thick paste. Temperature changes in the paste and moist
Publikováno v:
Croatian Journal for Food Technology, Biotechnology & Nutrition / Hrvatski Casopis za Prehrambenu Tehnologiju, Biotehnologiju i Nutricionizam; 2020, Vol. 15 Issue 1-2, p45-53, 9p
Autor:
Olatidoye, O. P.1 waledoye@yahoo.com, Sobowale, S. S.2
Publikováno v:
Electronic Journal of Environmental, Agricultural & Food Chemistry. Mar2011, Vol. 10 Issue 3, p1994-1999. 6p. 5 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This study was carried out to evaluate the physicochemical properties and rheological behavior of a number of tomato pastes imported by Nigeria food marketers. Chemical composition, color measurement, consistency, viscometry and flow index were deter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::edf3cfa4708e693812c6654bb64f4715
Autor:
Sobowale, S. S., Oluwole, O. B., Olatidoye, O. P., Eweje, O. A., Olayanju, A. T., Oluwafemi Adebo
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0216c2248b13c65ce126cf8089176271
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85101206131&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85101206131&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e2a202408d64c7620383efd45cc1493f
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85040841820&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85040841820&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Oke MO; Department of Food Science and Engineering, Ladoke Akintola University Ogbomoso, Nigeria., Sobowale SS; Department of Food Technology, Moshood Abiola Polytechnic, Abeokuta, Nigeria., Ogunlakin GO; Department of Food Science and Engineering, Ladoke Akintola University Ogbomoso, Nigeria.
Publikováno v:
Pakistan journal of biological sciences : PJBS [Pak J Biol Sci] 2013 Dec 15; Vol. 16 (24), pp. 2015-20.