Zobrazeno 1 - 10
of 130
pro vyhledávání: '"Sobowale S. S"'
Publikováno v:
Croatian Journal for Food Technology, Biotechnology & Nutrition / Hrvatski Casopis za Prehrambenu Tehnologiju, Biotehnologiju i Nutricionizam; 2020, Vol. 15 Issue 1-2, p45-53, 9p
Publikováno v:
International Journal of Chemical Engineering and Applications. 5:462-467
Abstract—Artificial neural network (ANN) based model of transient simultaneous heat and mass transfer was used for the prediction of some thermo-physical during reconstitution of gari into thick paste. Temperature changes in the paste and moist
Autor:
Olatidoye, O. P.1 waledoye@yahoo.com, Sobowale, S. S.2
Publikováno v:
Electronic Journal of Environmental, Agricultural & Food Chemistry. Mar2011, Vol. 10 Issue 3, p1994-1999. 6p. 5 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This study was carried out to evaluate the physicochemical properties and rheological behavior of a number of tomato pastes imported by Nigeria food marketers. Chemical composition, color measurement, consistency, viscometry and flow index were deter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::edf3cfa4708e693812c6654bb64f4715
Autor:
Natocho, Janet1 (AUTHOR), Mugabi, Robert1 (AUTHOR) robert.mugabi@mak.ac.ug, Muyonga, John H.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2024, Vol. 12 Issue 7, p5201-5219. 19p.
Autor:
OLORODE, Omobolanle Omowunmi1 olorode.omobolanle@mapoly.edu.ng, ADEDEJI, Olamiji Funke2
Publikováno v:
Food & Environment Safety. 2023, Vol. 22 Issue 3, p173-187. 15p.
Publikováno v:
Proceedings of the International Multidisciplinary Scientific GeoConference SGEM. 2022, Vol. 22, p285-292. 8p.
Autor:
Oroun'Gobi, Idayatou, Chen Guang Guo
Publikováno v:
Frontiers in Mechanical Engineering; 2024, p1-20, 20p