Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Soares da Silva, Francisco A. G."'
Autor:
Suleimenova, Akmaral, Frasco, Manuela F., Soares da Silva, Francisco A. G., Gama, Miguel, Fortunato, Elvira, Sales, M. Goreti F.
Funding Information: The authors gratefully acknowledge funding from the European Commission through the project MindGAP (FET-Open/H2020/GA829040). Publisher Copyright: © 2023 The Authors The development of optical biosensors based on structural col
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1437::b715d875d4e5e43e60d5d9617577984c
https://hdl.handle.net/10362/154940
https://hdl.handle.net/10362/154940
Autor:
Soares da Silva, Francisco A. G.1 (AUTHOR), Fernandes, Marta2 (AUTHOR), Souto, António Pedro2 (AUTHOR), Ferreira, Eugénio C.1 (AUTHOR), Dourado, Fernando1 (AUTHOR) fdourado@deb.uminho.pt, Gama, Miguel1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Nov2019, Vol. 103 Issue 21/22, p9143-9154. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gama, F. M., Dourado, Fernando, Pinto, Paula Cristina de Oliveira Rodrigues, Branco, Pedro, Gaspar, Alexandre Miguel Ricardo, Soares da Silva, Francisco A. G.
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::3ee51d3d6233b88c09f25eb678526df2
https://hdl.handle.net/1822/81999
https://hdl.handle.net/1822/81999
Autor:
Soares da Silva, Francisco A. G., Matos, Mariana, Dourado, Fernando, Reis, Maria A. M., Branco, Pedro C., Poçasb, Fátima, Gama, Miguel
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Feb2023, Vol. 103 Issue 3, p1077-1087, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soares-da-Silva, Francisco A. G., Campos, Francisco M., Ferreira, Manuel L., Ribeiro, Natália, Amaral, Bento, Simões, Tomás, Silva, Cristina L. M.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
BACKGROUND: Wine colour is an important quality parameter, being the first sensorial attribute evaluated during wine tasting. The perception of wine colour can be different depending on many factors, including the depth of the sample under observatio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5ad98a6ea333473c7436680a43ac944e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.