Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Soares, Adriana L."'
Autor:
Kriese, Pauline R., Soares, Adriana L., Guarnieri, Paulo D., Prudencio, Sandra H., Ida, Elza I., Shimokomaki, Massami
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 104(4):1618-1621
Autor:
Harbach, Ana Paula R., da Costa, Mara C.R., Soares, Adriana L., Bridi, Ana M., Shimokomaki, M., da Silva, Caio A., Ida, Elza I.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 100(4):1630-1633
Autor:
Spurio, Rafael S.1, Soares, Adriana L.1, Carvalho, Rafael H.2, Silveira Junior, Vivaldo3, Grespan, Moisés4, Oba, Alexandre2, Shimokomaki, Massami1,2,5
Publikováno v:
Animal Science Journal. Feb2016, Vol. 87 Issue 2, p277-283. 7p.
Autor:
Kissel, Cassiana1, Soares, Adriana L.1 adri.soares@uel.br, Oba, Alexandre2, Shimokomaki, Massami1,2,3
Publikováno v:
Journal of Poultry Science. Jan2015, Vol. 52 Issue 1, p74-80. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Freitas, Arlan S., Carvalho, Leila M., Soares, Adriana L., Madruga, Marta S., Neto, Arnoud C. S., Carvalho, Rafael H., Ida, Elza I., Estevez, Mario, Shimokomaki, Massami
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Aug2018, Vol. 55 Issue 8, p3181-3187, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carvalho RH; 1Graduate Program in Animal Science, Department of Veterinary Preventive Medicine, Londrina State University, PO Box 6001, Londrina, PR CEP 86010-951 Brazil., Honorato DCB; 2Graduate Program in Food Science, Department of Food Science and Technology, Londrina State University, Londrina, PR Brazil., Guarnieri PD; 3Graduate Program in Food Science, Sao Paulo University, Sao Paulo, SP Brazil., Soares AL; 2Graduate Program in Food Science, Department of Food Science and Technology, Londrina State University, Londrina, PR Brazil., Pedrão MR; 4Professional Master Program, Paraná Federal Technological University in Londrina, Campus Londrina, Londrina, PR Brazil., Oba A; 1Graduate Program in Animal Science, Department of Veterinary Preventive Medicine, Londrina State University, PO Box 6001, Londrina, PR CEP 86010-951 Brazil., Paião FG; 4Professional Master Program, Paraná Federal Technological University in Londrina, Campus Londrina, Londrina, PR Brazil., Ida EI; 2Graduate Program in Food Science, Department of Food Science and Technology, Londrina State University, Londrina, PR Brazil., Shimokomaki M; 1Graduate Program in Animal Science, Department of Veterinary Preventive Medicine, Londrina State University, PO Box 6001, Londrina, PR CEP 86010-951 Brazil.; 4Professional Master Program, Paraná Federal Technological University in Londrina, Campus Londrina, Londrina, PR Brazil.
Publikováno v:
Journal of animal science and technology [J Anim Sci Technol] 2018 Feb 16; Vol. 60, pp. 4. Date of Electronic Publication: 2018 Feb 16 (Print Publication: 2018).