Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Soaking temperature"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 9, Pp 13-17 (2022)
Objective: To study the effects of different soaking temperatures on the short-term return of rice in rice, and provide a certain theoretical basis for controlling starch food. Methods: The japonica rice was soaked at (20, 35, 50, 65, 80 ℃) f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bb9edc7afb4431892e21c084fce3f7f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 344, p 02005 (2022)
The temperature of the soaking of paddy in a solution of chromium and magnesium, as well as cinnamon extract affects the hydration of the paddy, the adsorption of chromium and magnesium, and the taste of parboiled rice. The purpose of this study was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e59a5c201a3a45aca447f39642e4b28d
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 38, Iss 1, Pp 75-86 (2014)
Traditional Indian cereal based fermented food products like Kurdi (Maharashtra) and Seera (Himachal Pradesh) are prepared from batter of fermented wheat grains. These wheat batters were prepared by soaking wheat grains (Triticum Astivum L., variety:
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b87a737e985449e2b1bc3a6681aea14c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BioResources. 15:6539-6549
Log temperature appreciably influences veneer quality during the rotary peeling process. The assessment of the thermal properties of green wood is complex and typically requires the sawing of small calibrated samples. This study introduced a simple a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.